Over CW
Onze Filosofie

Het realiseren van  de “perfecte match”, een carrièrestap die in allerlei opzichten betekenis geeft aan je ontwikkeling. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Met deze gedachte zijn we in 2004 aan de slag gegaan, en het vormt nog steeds de kern van onze drijfveer. De persoon als vertrekpunt met het op zoek gaan naar het realiseren van gezamenlijke ambities. Gezamenlijke toegevoegde waarde. Voor zowel persoon en organisatie.

 

de filosofie van carneiro watson

Gezamenlijk toegevoegde waarde voor kandidaat als opdrachtgever

Sinds 2004 zijn we actief in de executive search & recruitment van professionals en exectuives binnen de professionele en zakelijke dienstverlening.  We hebben een diepgaande branchekennis en een echte passie voor de professionele dienstverlening. We begrijpen de bedrijven en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en we weten wat er nodig is om nu en in de toekomst talent aan te trekken. Bovendien hebben we een talent om de behoeften van mensen te voelen en we streven ernaar om ons wervingsproces een geweldige en inzichtelijke ervaring te maken voor zowel klanten als kandidaten.

De zoektocht naar het juiste talent begint met begrijpen waar de organisatie naartoe wil. Daarna leren we de cultuur, mensen en organisatie goed kennen. Vervolgens gaan we aan het werk met een haarscherp profiel, op basis waarvan we kandidaten beoordelen. We helpen bij de start in de nieuwe positie en houden contact tot lang nadat de ideale kandidaat is begonnen. Onze inzichten houden we daarbij niet voor onszelf. We delen onze jarenlange ervaring graag met cliënten en kandidaten. Samen zetten we zo de beste resultaten neer.

Friso Kraaijenhagen

Partner|Oprichter

Na zijn studie Geneeskunde en Rechten aan de Universiteit van Amsterdam startte Friso zijn carrière als Business Analyst bij een toonaangevend Executive Search boutique.
Inmiddels kan Friso terugkijken op ruim 15 jaar bemiddeling van Top Professionals binnen Tax, Finance en Consulting. Met een sterke expertise in Internationale searchopdrachten. Sinds 2004 is Friso als Oprichter/Partner verbonden aan Carneiro Watson.

John Clabbers

Partner|Oprichter

Na afronding van zijn studie Economie te Groningen en zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam startte John zijn carrière als Business Analyst. Inmiddels kan John terugkijken op ruim 15 jaar bemiddeling van Top Professionals en Executives binnen Finance, Consulting en Tax & Legal.

Op verschillend niveau van Senior Consultant tot Equity Partner. Sinds 2004 is John als Partner verbonden aan Carneiro Watson.