menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Jouw

professionele groei

Is ons vertrekpunt

Onze benadering is persoonlijk en transparant. We horen en zien veel en geven dat terug aan onze kandidaten.  Ook handig te weten is dat wij als klankbord fungeren bij je verdere loopbaan. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? 

We bespreken graag hoe je dat vervolgens het beste kunt doen. Ook als dat betekent dat je beter nog even kunt blijven zitten waar je zit

Oprecht en Integer

De voor de hand liggende oplossing is lang niet altijd de béste oplossing

Onze bendering

 Maak gerust kennis met onze persoonlijke aanpak.
We luisteren graag naar je.

Een goed open gesprek, daar starten we mee

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?  We bespreken graag hoe je dat vervolgens het beste kunt doen. Ook als dat betekent dat je beter nog even kunt blijven zitten waar je zit.

Waar sta je nu en waar wil je naar toe? We bespreken graag hoe je dat het beste kunt doen. Ook als dat betekent dat je beter nog even kunt blijven zitten waar je zit.

In gesprekken met kandidaten gaan we verder dan de eerste indruk. We zorgen ervoor dat we echt weten wat iemand kan en wil. Ook op de wat langere termijn.

Deze aanpak stelt ons in staat om je een advies te geven waar je echt wat aan hebt. 

We zijn specialist in het bemiddelen van professionals, managers en (Young) Executives en Partners. Onze focus is gericht op de professionial die werkzaam is binnen Professional services. Met een stevig accent op Finance, Tax, Accountancy, HR en Consulting.

Matching Ambtions