menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wij vinden

het best passende Talent

Voor de juiste rollen

Om uw strategie te laten aanslaan, hebt u de juiste mensen in de juiste functies nodig die er pal achter staan.  We helpen u ze te vinden. Eerst moet u weten naar wie u op zoek bent. Wij doen een beroep op onze eigen connecties, AI-sourcing en industrie-inzichten om de best mogelijke kandidaten voor u te vinden – en snel.

Daarna is het tijd om ze binnen te halen.Als onderdeel van onze strategie gebruiken we onze persoonlijke netwerken om uw organisatie onder de aandacht te brengen – om er zeker van te zijn dat het de bestemming is die bekwame managers , specialisten van het midden- tot hogere niveau zal aantrekken.

Het werkt. Niemand weet meer over de wetenschap van recruitment en professionele werving dan wij. We hebben onze aanpak uitgeprobeerd en getest op individuele aanwervingen, hele teams en in bijna elk specialisme binnen de professionele dienstverlening. Dus welke richting uw organisatie ook uitgaat, wij kunnen de mensen vinden die u helpen daar te komen.

Transparant

 Maak gerust kennis met onze persoonlijke aanpak.
We luisteren graag naar je.

We gebruiken een aantal van de beste tools in de sector. Onze digitale sourcing instrumenten, wervingstechnologie en succesprofielen laten u zien hoe goed er in elke rol uitziet. Zo kunt u de high-profile kandidaten herkennen die hebben wat nodig is om te slagen en vooruit te komen in de cultuur van uw organisatie.

Diepgaande kennis van onze markten, stevige netwerken, in combinatie met de focus op het opbouwen van duurzame, lange termijn relaties geeft ons een aanzienlijke voorsprong.

Of u nu één professional aanneemt of vele, in één praktijkgroep of in meerdere specialismen, voor één of meerder kantoren wij vinden de juiste professionals op de juiste niveaus in de juiste sectoren.

Recruitment volgt uw Strategie

U heeft de strategie, wij helpen u met het vinden van het best passende Talent.

Executive search

Wij halen de beste professionals voor uw bedrijf, team en cultuur aan boord. Ook profileren we uw organisatie en bouwen we met en voor u aan lange termijn relaties.

Talent Acquisition

Haal de juiste mensen aan boord en behoud ze op elk niveau van uw organisatie. Maak gebruik van onze praktijkervaring en onze diepgaande expertise.

Future of work

Welk talent heeft u nodig om onderscheidend te blijven. Nu en in de toekomst. Wij helpen u graag bij het ontwerp en de implementatie.

Talent Management

Heeft u een duidelijke visie op Talent? Wij helpen u bij het identificeren van het benodigde Talent.

Matching Ambtions