menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezamenlijke
toegevoegde Waarde
voor Kandidaat
en Opdrachtgever

Het realiseren van  de “perfecte match”, een carrièrestap die in allerlei opzichten betekenis geeft aan je ontwikkeling.  Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Met deze gedachte zijn we in 2004 aan de slag gegaan, en het vormt nog steeds de kern van onze drijfveren. 

De persoon als vertrekpunt met het op zoek gaan naar het realiseren van gezamenlijke ambities. Gezamenlijke toegevoegde waarde. Voor zowel persoon en organisatie.

quote-dark-2.png

Matching Ambitions

De voor de hand liggende oplossing is lang niet altijd de béste oplossing

Carneiro

Executive Search | Professional services

Oprichter|Consultant

Na zijn studie Geneeskunde en Rechten aan de Universiteit van Amsterdam startte Friso zijn carrière als Business Analyst bij een toonaangevend Executive Search boutique.
Inmiddels kan Friso terugkijken op ruim 15 jaar bemiddeling van Top Professionals binnen Tax, Finance en Consulting. Met een sterke expertise in Internationale searchopdrachten. 

Friso
Kraaijenhagen

Sinds 2004 is Friso als Oprichter/Partner verbonden aan Carneiro Watson.
Friso
Consultant

John
Clabbers

Sinds 2004 is John als Oprichter/Partner verbonden aan Carneiro Watson.
john
Consultant

Watson

Executive Search | Professional services

Oprichter|Consultant

Na afronding van zijn studie Economie te Groningen en zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam startte John zijn carrière als Business Analyst. Inmiddels kan John terugkijken op ruim 15 jaar bemiddeling van Top Professionals en Executives binnen Finance, Consulting en Tax & Legal.

Op verschillend niveau van Senior Consultant tot Equity Partner. Sinds 2004 is John als Partner verbonden aan Carneiro Watson.

Matching Ambtions